Οραματιζόμαστε έναν κόσμο χωρίς ασθένειες

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο χωρίς ασθένειες

Οι καμπάνιες μας


Οι ασθενείς βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας και για το λόγο αυτό επιζητούμε τη συμμετοχή και συνεργασία μαζί τους, καθώς και με τους φροντιστές, για να μαθουμε και να κατανοήσουμε περισσότερα σχετικά με τις εμπειρίες τους.

Με τον Προστάτη Δεν Αστειευόμαστε

Τα στερεότυπα, οι προκαταλήψεις και ο φόβος πολλές φορές αποθαρρύνουν τους άνδρες να κάνουν τους απαραίτητους προληπτικούς ελέγχους για τον καρκίνο του προστάτη. Μάθετε γιατί πρέπει να ξεπεραστούν.

Σπάμε την Προκατάληψη Μιλάμε για την Κατάθλιψη

Αν ο καθένας από εμάς ξεκινούσε μόνο μία συζήτηση, αυτό θα βοηθούσε να σταματήσουμε το στίγμα, να σπάσουμε τη σιωπή και, τελικά, να αναχαιτίσουμε την κατάθλιψη για τα καλά.

Go Beyond Expectations

Μάθετε τι μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον, πώς να αποκομίζετε τα περισσότερα δυνατά οφέλη από τα ιατρικά ραντεβού και ποιες θεραπείες είναι διαθέσιμες.

PHuman

Η πρόσβαση σε πρακτική υποστήριξη και πηγές μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύτιμη για κάθε άνθρωπο που ζει με μια σπάνια, χρόνια πάθηση.

My IBD Journey

Το MyIBDJourney σας προσφέρει μία καθοδήγηση για το πώς να σχεδιάσετε και να διαχειριστείτε τα συμπτώματα που μπορεί να έχετε ως άτομο που ζει με Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου.

Logo Janssen | Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson