Οραματιζόμαστε έναν κόσμο χωρίς ασθένειες

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο χωρίς ασθένειες

Οι καμπάνιες μας


Οι ασθενείς βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας και για το λόγο αυτό επιζητούμε τη συμμετοχή και συνεργασία μαζί τους, καθώς και με τους φροντιστές, για να μαθουμε και να κατανοήσουμε περισσότερα σχετικά με τις εμπειρίες τους.

 "Με τον προστάτη δεν αστειευόμαστε" banner καμπάνιας
Με τον Προστάτη Δεν Αστειευόμαστε

Τα στερεότυπα, οι προκαταλήψεις και ο φόβος πολλές φορές αποθαρρύνουν τους άνδρες να κάνουν τους απαραίτητους προληπτικούς ελέγχους για τον καρκίνο του προστάτη. Μάθετε γιατί πρέπει να ξεπεραστούν.

"Σπάμε την προκατάληψη, μιλαμε για την κατάθλιψη" banner καμπάνιας
Σπάμε την Προκατάληψη Μιλάμε για την Κατάθλιψη

Αν ο καθένας από εμάς ξεκινούσε μόνο μία συζήτηση, αυτό θα βοηθούσε να σταματήσουμε το στίγμα, να σπάσουμε τη σιωπή και, τελικά, να αναχαιτίσουμε την κατάθλιψη για τα καλά.

Μια οικογένεια περπατάει στην παραλία
Go Beyond Expectations

Μάθετε τι μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον, πώς να αποκομίζετε τα περισσότερα δυνατά οφέλη από τα ιατρικά ραντεβού και ποιες θεραπείες είναι διαθέσιμες.

Μια γυναίκα στη παραλία τυλιγμένη σε μια κουβέρτα αγναντεύει τη θάλασσα
PHuman

Η πρόσβαση σε πρακτική υποστήριξη και πηγές μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύτιμη για κάθε άνθρωπο που ζει με μια σπάνια, χρόνια πάθηση.

animation ενός άνδρα να κάθεται σε ένα ξύλινο παγκάκι. Σκέφτεται: "Πως τα ΙΦΝΕ επηρεάζουν τη ζωή μου;"
My IBD Journey

Το MyIBDJourney σας προσφέρει μία καθοδήγηση για το πώς να σχεδιάσετε και να διαχειριστείτε τα συμπτώματα που μπορεί να έχετε ως άτομο που ζει με Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου.

Βιβλιογραφία:

Galiè N et al, (2016), 2015 ESC/ERS Guidelines for the diagnosis and treatment of pulmonary hypertension: The Joint Task Force for the Diagnosis and Treatment of Pulmonary Hypertension of the European Society of Cardiology (ESC) and the European Respiratory Society (ERS), European Heart Journal; 37:(1) 67–119; DOI: https://doi.org/10.1093/eurheartj/ehv317 Last accessed April 2023.
Olsson M et al, (2016), Pregnancy in pulmonary arterial hypertension. European Respiratory Review; 25: 431–437; DOI: 10.1183/16000617.0079-2016.
Pulmonary Hypertension Association (PHA), Considering Adoption With Pulmonary Hypertension, Available at: https://www.phassociation.org/Adoption Last accessed April 2023.