open
Καλωσορίσατε στο PH Human

Καλωσορίσατε στο PH Human

Καλωσορίσατε στο PH Human

Στόχος μας είναι η υποστήριξη των ατόμων που πάσχουν από Πνευμονική Υπέρταση (ΠΥ) και η ενημέρωση του κοινού για τη σπάνια αυτή νόσο.

Welcome to PH Human

Το PH Human εστιάζει κυρίως στην πνευμονική αρτηριακή υπέρταση (ΠΑΥ), έναν σπάνιο τύπο ΠΥ ο οποίος προσβάλλει τα αιμοφόρα αγγεία που μεταφέρουν αίμα από την καρδιά προς τους πνεύμονες.[1]2

Το PH Human συμβάλλει στην ανταλλαγή πραγματικών εμπειριών των ανθρώπων που ζουν με την ΠΑΥ, καθώς και στην παροχή μιας πληθώρας πόρων που θα σας στηρίξουν στην πορεία σας με την ΠΑΥ. Πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι που ζουν με ΠΥ δικαιούνται να έχουν πρόσβαση στην καλύτερη δυνατή φροντίδα. Μέσω του PH Human, έχουμε ως στόχο να σας παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες, εργαλεία και συμβουλές που θα σας ενδυναμώσουν ώστε να συμμετέχετε ενεργά στη διαχείριση της νόσου σας. Εάν κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, ένας φίλος ή αγαπημένο σας πρόσωπο νοσεί από ΠΑΥ, οι πληροφορίες αυτές θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα την πάθηση με την οποία διαγνώστηκαν και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να τους υποστηρίξετε στο ταξίδι τους με τη νόσο.

Εξερευνήστε το PH Human…Το PH Human περιέχει ευρύ φάσμα πληροφοριών σχετικά με την ΠΑΥ.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε σχετικά με τα συχνά συμπτώματα, τις αιτίες, τις διαγνωστικές μεθόδους και τον τρόπο αντιμετώπισης της ΠΑΥ.

Η εμπειρία κάθε ανθρώπου που ζει με την ΠΑΥ είναι μοναδική.

Μπορείτε να μάθετε για τις πραγματικές εμπειρίες ανθρώπων που ζουν με την ΠΑΥ στην ενότητα «Ζούμε καλά με την ΠΑΥ», αλλά και να διαβάσετε συμβουλές σχετικά με τις σχέσεις, τον τρόπο ζωής και τις πιθανές προκλήσεις της ΠΑΥ. Κάντε κλικ εδώ για πρακτικές συμβουλές και ιδέες.
…και βρείτε πηγές για να λάβετε υποστήριξη


Χρήσιμοι σύνδεσμοι και εργαλεία

Πολλές πληροφορίες και πόροι είναι διαθέσιμοι εκτός του PH Human. Στην ενότητα «Χρήσιμοι σύνδεσμοι και εργαλεία» μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ΠΑΥ, θα βρείτε συνδέσμους προς τον ιστότοπο της Ελληνικής Κοινότητας Πνευμονικής Υπέρτασης και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πνευμονικής Υπέρτασης καθώς και εμπειρίες που εμπνέουν, από ανθρώπους που ζουν με την ΠΑΥ.

Ιστορίες που εμπνέουν, από ανθρώπους που ζουν με την ΠΑΥ


Συγκεντρώσαμε ιστορίες που εμπνέουν, από ανθρώπους που ζουν με ΠΑΥ– πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Μια γυναίκα  χαμογελάει στην κάμερα
Hollie, Ηνωμένο Βασίλειο

«Είναι θέμα τρόπου σκέψης, όχι σωματικής ικανότητας. Μην αφήνετε την ΠΑΥ να αλλάξει την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε.»

Amina, Βοσνία-Ερζεγοβίνη

«Θέλω να βλέπω πέρα από τη διάγνωσή μου με ΠΑΥ και να βοηθάω άλλους ανθρώπους να πετυχαίνουν τους στόχους τους.»

Liv, Ελβετία

«Εάν θέλεις πραγματικά να κάνεις κάτι δοκίμασέ το, αλλά μην πολεμάς την ασθένεια – αποδέξου την ως κομμάτι της ζωής σου και θα πετύχεις πάρα πολλά.»

Andjela, Σερβία

«Μπορεί να έχω ΠΑΥ, αλλά δεν μου ορίζει τη ζωή μου.»

Pere, Ισπανία

«Αν και μετά τη διάγνωσή μου δεν μπορώ να κάνω τις δραστηριότητες που έκανα, έχω βρει πλέον νέο ρυθμό στη ζωή μου και απολαμβάνω περισσότερο την κάθε μου στιγμή.»

Irena, Βουλγαρία

«Η διάγνωσή μου δεν είναι ισόβια τιμωρία. Βρήκα τον δικό μου τρόπο να είμαι ευτυχισμένη φροντίζοντας τον εαυτό μου και τους άλλους.»

Jana, Τσεχία

«Πρέπει να εστιάζουμε σε ό,τι μπορούμε και όχι σε ό,τι δεν μπορούμε να κάνουμε.»

Nadiya, Ουκρανία

«Το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε πράγματα που προσφέρουν χαρά σε εμάς και στους άλλους. Κάντε λοιπόν αυτά που αγαπάτε και θα βρείτε την ευτυχία μέσα σας.»


Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το PH Human! Ελπίζουμε ότι ο ιστότοπος και οι πληροφορίες που περιέχει θα σας φανούν χρήσιμοι και θα σας στηρίξουν στην πορεία σας.

Σε οποιοδήποτε στάδιο της πορείας της νόσου και αν βρίσκεστε, δικαιούστε την καλύτερη δυνατή φροντίδα και υποστήριξη.
Επισκεφθείτε τη σελίδα «Ζούμε καλά με την ΠΑΥ»
Χρήσιμοι σύνδεσμοι και εργαλεία

Βιβλιογραφία:

Creakyjoints. Psoriatic arthritis Flare-ups. Available at: https://creakyjoints.org/living-with-arthritis/psoriatic-arthritis-flare-ups/ Accessed June 2023.
Logo Janssen | Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson