Διαθέσιμες θεραπείες για την ψωριασική αρθρίτιδα

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις διαθέσιμες θεραπείες


Μπορεί να ξεκινάτε τώρα θεραπεία ή να έχετε ήδη δοκιμάσει μία ή περισσότερες θεραπείες για τη διαχείριση των συμπτωμάτων της ψωριασικής αρθρίτιδας. Ανεξαρτήτως του αν είναι όλα καινούργια για εσάς ή έχετε ήδη σχετική εμπειρία, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενότητα για να βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας και να ενημερωθείτε σχετικά με τις επιλογές σας. Διεξάγονται συνεχώς έρευνες και οι διαθέσιμες θεραπείες είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Αξίζει λοιπόν να διαβάσετε παραπάνω πληροφορίες για τις διαθέσιμες επιλογές.

Μία οικογένεια περπατάει στην παραλία
Συνεργαστείτε με τον γιατρό σας

Δεν υπάρχει μία θεραπεία για την ψωριασική αρθρίτιδα που να είναι κατάλληλη για όλους. Ο γιατρός σας μπορεί να βοηθήσει.

Σχετικά με τις θεραπείες

Δείτε περισσότερα για τις θεραπευτικές επιλογές που έχετε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τη θεραπεία σας, η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη επιλογή. Μιλήστε στον γιατρό σας

Βιβλιογραφία:

Bagel J and Schwartzman S. Am J Clin Dermatol 2018;19:839-852.
National Psoriasis Foundation. About Psoriasis. Available at: https://www.psoriasis.org/about-psoriasis. Last accessed June 2023.
Ritchlin CT, et al. N Engl J Med 2017;376:957-970.
National Psoriasis Foundation. About psoriatic arthritis. Available at: https://www.psoriasis.org/about-psoriatic-arthritis Accessed: June 2023.
Arthritis Foundation. Psoriatic arthritis. Available at: https://www.arthritis.org/diseases/psoriatic-arthritis Accessed: June 2023.