Οραματιζόμαστε έναν κόσμο χωρίς ασθένειες

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο χωρίς ασθένειες

Στη Janssen δεσμευόμαστε να διατηρούμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ακεραιότητας και συμμόρφωσης. Ο σκοπός μας όσον αφορά τον ιστότοπο JanssenWithMe είναι η κοινοποίηση έγκυρων πληροφοριών σχετικά με τις νόσους στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Οι πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπο JanssenWithMe δεν αφορούν την προώθηση προϊόντων ούτε την παροχή ιατρικών συμβουλών.

Κατηγορίες Νοσημάτων

Αιματολογικές κακοήθειες
Μια άποψη μικροσκοπίου ενός κυττάρου
Κόκκινα και μπλε κύτταρα
Γαστρεντερολογία
κοντινό πλάνο κυττάρων
Λοιμώδη Νοσήματα και Εμβόλια
Βακτήρια
κοντινό πλάνο πολλών νευρώνων
Ψωριασική Νόσος
Κύτταρα δέρματος σε μεγέθυνση 20x
Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση
κοντινό πλάνο ενός κυττάρου

Μάθετε Περισσότερα για τις Νόσους

δύο γυναίκες χαμογελούν
Ένας άντρας με γυαλιά που εργάζεται σε ένα φορητό υπολογιστή και χαμογελά
Καρκίνος του Προστάτη
Μια παρέα νέων ανθρώπων χαμογελούν
Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου
Ένας άντρας κρατά ένα μωρό αγκαλιά
Λέμφωμα από κύτταρα μανδύα
Μια γυναίκα με γυαλιά και στυλό
Πολλαπλό Μυέλωμα
Ένας άντρας χαμογελά στην κάμερα
Παρέα διασκεδάζει γύρω από το μεσημεριανό τραπέζι
Καρκίνος του πνεύμονα
Μια παρέα ανθρώπων που κάθονται σε μια γέφυρα

Οι καμπάνιες μας

 "Με τον προστάτη δεν αστειευόμαστε" banner καμπάνιας
Με τον Προστάτη Δεν Αστειευόμαστε

Τα στερεότυπα, οι προκαταλήψεις και ο φόβος πολλές φορές αποθαρρύνουν τους άνδρες να κάνουν τους απαραίτητους προληπτικούς ελέγχους για τον καρκίνο του προστάτη. Μάθετε γιατί πρέπει να ξεπεραστούν.

"Σπάμε την προκατάληψη, μιλαμε για την κατάθλιψη" banner καμπάνιας
Σπάμε την Προκατάληψη Μιλάμε για την Κατάθλιψη

Αν ο καθένας από εμάς ξεκινούσε μόνο μία συζήτηση, αυτό θα βοηθούσε να σταματήσουμε το στίγμα, να σπάσουμε τη σιωπή και, τελικά, να αναχαιτίσουμε την κατάθλιψη για τα καλά.

Μια οικογένεια περπατάει στην παραλία
Go Beyond Expectations

Μάθετε τι μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον, πώς να αποκομίζετε τα περισσότερα δυνατά οφέλη από τα ιατρικά ραντεβού και ποιες θεραπείες είναι διαθέσιμες για την ψωριασική νόσο.

Μια γυναίκα στη παραλία τυλιγμένη σε μια κουβέρτα αγναντεύει τη θάλασσα
PHuman

Η πρόσβαση σε πρακτική υποστήριξη και πηγές μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύτιμη για κάθε άνθρωπο που ζει με μια σπάνια, χρόνια πάθηση.

animation ενός άνδρα να κάθεται σε ένα ξύλινο παγκάκι. Σκέφτεται: "Πως τα ΙΦΝΕ επηρεάζουν τη ζωή μου;"
My IBD Journey

Το MyIBDJourney σας προσφέρει μία καθοδήγηση για το πώς να σχεδιάσετε και να διαχειριστείτε τα συμπτώματα που μπορεί να έχετε ως άτομο που ζει με Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου.

Με στόχο το ταξίδι του ασθενή

Οι ασθενείς βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας και για το λόγο αυτό επιζητούμε τη συμμετοχή και συνεργασία μαζί τους, καθώς και με τους φροντιστές, για να μαθουμε και να κατανοήσουμε περισσότερα σχετικά με τις εμπειρίες τους. Χάρη σε αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες είμαστε βέβαιοι ότι αναπτύσσουμε τα κατάλληλα φάρμακα, βελτιώνουμε τις κλινικές δοκιμές και δημιουργούμε εκπαιδευτικό υλικό το οποίο είναι προσβάσιμο και εύκολα κατανοητό.

Στη Janssen πιστεύουμε ότι οι ασθενείς και οι φροντιστές τους έχουν στην κατοχή τους σημαντικές πληροφορίες για τον τρόπο βελτίωσης των διαδικασιών και των συστημάτων υγείας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο έργο μας με στόχο την καινοτομία που αντλεί έμπνευση από τους ασθενείς και περιλαμβάνει:

icon
Κλινικές Δοκιμές

Ακούμε τις απόψεις των ασθενών και τις ενσωματώνουμε στις διαδικασίες των κλινικών δοκιμών.

icon
Ανάπτυξη φαρμάκων

Ενσωματώνουμε τις εκβάσεις που αναφέρουν οι ασθενείς από τις κλινικές μελέτες στα επιστημονικά δεδομένα των φαρμάκων.

icon
Χορήγηση φαρμάκων

Λαμβάνουμε υπόψιν τις παρατηρήσεις των ασθενών κατά τον σχεδιασμό της χορήγησης των φαρμάκων.

Βιβλιογραφία:

Arthritis Foundation. Psoriatic arthritis. Available at: https://www.arthritis.org/diseases/psoriatic-arthritis Accessed: June 2023.
WebMD. Psoriatic arthritis. Available at: https://www.webmd.com/arthritis/psoriatic-arthritis/psoriatic-arthritis-the-basics Accessed: June 2023.
National Psoriasis Foundation. About psoriatic arthritis. Available at: https://www.psoriasis.org/about-psoriatic-arthritis Accessed: June 2023.
WebMD. Psoriatic arthritis triggers: stress. Available at: https://www.webmd.com/arthritis/psoriatic-arthritis/ss/slideshow-psoriatic-flare-triggers Accessed: June 2023.
Creakyjoints. Psoriatic arthritis flare-ups. Available at: https://creakyjoints.org/living-with-arthritis/psoriatic-arthritis-flare-ups/ Accessed: June 2023.
WebMD. Psoriatic arthritis triggers: bumps and bruises. Available at: https://www.webmd.com/arthritis/psoriatic-arthritis/ss/slideshow-psoriatic-flare-triggers Accessed: June 2023.